Unik musikalsk opplevelse

#icemusicfestival2018

Ice Music Festival går av stabelen for sitt trettende år på Geilo fra Jan 31. til Feb 4. 2018. Billetter er allerede I salg på Tikkio, og fullt program slippes 1. oktober. Eksakt adresse for konsertarena 2018 er ikke avklart helt enda, men det vil bli i nærheten av Geilo sentrum.

Stay tuned for nyheter og oppdateringer på Twitter, Facebook  og Instagram.

Ismusikkfestivalen har skapt en unik og banebrytende stemning ingen kan måle seg med. Plassert i det idylliske fjellområdet på Geilo, under øynene til mektige Hallingskarvet. Festivalen er naturstyrt, og det er fullmånen som bestemmer datoen for når musikk og natur skal lage estetiske toner på Geilo.

Alt er konstruert og formet fra naturlig is og snø, og festivalen er en heder til kunst, miljø og verdens viktigste ressurs - vann, fryst vann. Ice Music Festival på Geilo er verdens eneste musikkfestival der alle instrumentene er laget av is, og er kanskje den mest unike musikkfestivalen som finnes.

Festivalen ble for første gang arrangert i 2006 av ildsjelene Terje Isungset og Pål K. Medhus, og har etter det blitt en årlig hyllest til samspill mellom musikk og uttrykk, utført av spesielt inviterte artister.

Ta med deg varme klær og besøk oss på Geilo på Ice Music Festival til magisk ismusikk. Informasjon om transport, overnatting og program finnes på sidene her, men om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på info@icemusicfestival.no