Ice Music Festival Geilo
 

Verdens eneste Ice Music Festival. Opplev en unik festival der instrumentene er laget av naturlig is i Geilo, Norge Jan 31. til Feb 4. 2018.

 
 
 
IMF 2017 Emile Holba Geilo-9.jpg

Unik musikalsk opplevelse

#icemusicfestival2018

Ice Music Festival går av stabelen for sitt trettende år på Geilo fra Jan 31. til Feb 4. 2018. Billetter er allerede I salg på Tikkio, og fullt program slippes 1. oktober. Eksakt adresse for konsertarena 2018 er ikke avklart helt enda, men det vil bli i nærheten av Geilo sentrum.

Stay tuned for nyheter og oppdateringer på Twitter, Facebook  og Instagram.

Ismusikkfestivalen har skapt en unik og banebrytende stemning ingen kan måle seg med. Plassert i det idylliske fjellområdet på Geilo, under øynene til mektige Hallingskarvet. Festivalen er naturstyrt, og det er fullmånen som bestemmer datoen for når musikk og natur skal lage estetiske toner på Geilo.

Alt er konstruert og formet fra naturlig is og snø, og festivalen er en heder til kunst, miljø og verdens viktigste ressurs - vann, fryst vann. Ice Music Festival på Geilo er verdens eneste musikkfestival der alle instrumentene er laget av is, og er kanskje den mest unike musikkfestivalen som finnes.

Festivalen ble for første gang arrangert i 2006 av ildsjelene Terje Isungset og Pål K. Medhus, og har etter det blitt en årlig hyllest til samspill mellom musikk og uttrykk, utført av spesielt inviterte artister.

Ta med deg varme klær og besøk oss på Geilo på Ice Music Festival til magisk ismusikk. Informasjon om transport, overnatting og program finnes på sidene her, men om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på info@icemusicfestival.no

 

Plassering + Reise

#icemusicfestival2018

HVORDAN KOMME SEG TIL ICE MUSIC FESTIVAL 2018

Geilo ligger midt mellom Oslo og Bergen og det er lett å komme seg hit både med tog, buss og bil.

TOG

Fra Bergen til Geilo tar det 3 timer med tog og fra Oslo tar det 3,5 time.
Bergensbanen har 5-6 avganger/ankomster døgnet til/fra Geilo. Togbilletter kan bestilles på NSB

BIL

Fra Oslo følger du skilting til Hønefoss, så til Bergen, følg Rv 7. Det er ca 250 km fra Oslo til Geilo. Følg Rv 7. Du kan også følge Fv 40 fra Larvik og opp til Geilo. Fra Bergen følger du skilting til Oslo på Rv 7 gjennom fjord-Norge og over fantastiske Hardangervidda. Rv 50 til Aurland og videre til Geilo er et supert alternativ, der du også får med deg fjord-Norge og fjellovergang.

BUSS

Hallingbussen har daglige avganger med direktebuss fra Oslo til Geilo på Rv 7. For rutetabell, klikk her.

FLY

Det er ingen flyplass på Geilo, men fra Oslo og Bergen er det flere daglige direkteruter til utlandet. Som beskrevet er det flere daglige togavganger til Geilo fra begge byene.

Skyscanner er et godt hjelpemiddel til å sjekke flytidene.

 

Overnatting 

#ICEMUSICFESTIVAL2018

Geilo tilbyr et bredt utvalg av hoteller, hytter og leiligheter som passer for familier, par og store grupper - fra det helt enkle til det luksuriøse. Med over 5000 senger å velge mellom, er Geilo klar til å ønske deg velkommen til Ice Music Festival 2018.

Vennligst kom deg over til Visit Geilo for all informasjon du velger den beste innkvarteringen for dine behov og budsjett.

Andre Iskalde Aktiviteter

#icemusicfestival2018

Internasjonalt kjent for sine skibakker, hundrevis av kilometer med langrennsløyper og suverene terrengparker - Geilo tilbyr også mange andre spennende vinteraktiviteter for de som ønsker å komme seg bort fra skibakkene.

Hvorfor ikke prøve hundekjøring, aking, truger, fatbike sykling, kanefart, vinter paintball, Tenpin bowling, snøkiting, airboard og bilkjøring på is ...

... Les mer om alle disse aktivitetene og mye annet enten ved å klikke på den søte huskyen eller her.